2000 Motels playing music of Frank Zappa

2000 Motels playing music of Frank Zappa

2000 Motels playing music of Frank Zappa

Datum/Tijd
20/03/2022
15:00 - 18:00

Locatie
't Blok

Facebook event:


WEGENS TEGENVALLENDE TICKETVERKOOP IS DIT CONCERT GEANNULEERD

De band startte in 2016, de eerste bezetting bestond onder andere uit Rob Brons (keyboards, zang), Jan van der Veen (elektrische gitaar) en Achille Regazzoni (bas, zang, Weissenborn gitaar).

De band onderging verschillende wisselingen, vele repetities werden gebruikt om het Zappa geluid en de samenhang tussen de muzikanten te ontwikkelen.

Enige tijd nadat Karsten van Straten (drums, zang) zich bij de groep voegde, werd het eerste optreden op februari 2018 gespeeld, gevolgd door andere in verschillende zalen in Nederland gedurende hetzelfde jaar.

Na het eerste optreden van 2019 verlieten de voormalige zangers de band, zodat verschillende audities nodig waren om de juiste muzikanten te vinden (heel toevallig zoals het spreekwoord zegt…Necessity is the mother of invention!)

Uiteindelijk zijn in april 2019 Robin Boer (toetsen, zang, percussies) Gerrit Eijkelboom (zang) en later in augustus 2019 ook Valentina Madam Bruno (zang, percussies) toegetreden tot de groep die toen een septet is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *