Blank Manuskript & Mindspeak (Oostenrijk)

Blank Manuskript & Mindspeak (Oostenrijk)

Blank Manuskript & Mindspeak (Oostenrijk)

Datum/Tijd
06/02/2023
15:00 - 18:00

Locatie
't Blok

Facebook event:

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. De kaartverkoop is online gestopt, maar er zijn zondag nog kaarten aan de kassa te verkrijgen.


De Oostenrijkse band Blank Manuskript lijkt een muzikale wonderkamer – internationaal succesvol met compromisloze bizarre rockmuziek, verwierf het ensemble een unieke reputatie. Hun muziek wordt gekenmerkt door zijn verfijnde symfonische arrangementen en uitgebreide psychedelische improvisaties, waardoor onze dagelijkse luistergewoonten worden opgeschud. Blank Manuskript creëert muziek gecombineerd met mystiek-levendige teksten om zijn publiek over te brengen naar flamboyante muzikale sferen die een uniek effect hebben op de luisteraars. Sociaalkritisch escapisme verenigt zich met creatieve uitmuntendheid en creëert hedendaagse programmatische rockmuziek voor insiders en zoekers, ver voorbij de onmenselijke banaliteit van de mediamachine.

MINDSPEAK Progressieve rock uit Wenen.
Mindspeak is een crossover prog band uit Oostenrijk opgericht in 2009 toen ze tussen de 19 en 23 jaar oud waren. Tien jaar later hebben ze hun 2e volledige studio album uitgebracht genaamd “Eclipse Chaser”. Het album bevat twee nummers en een 6-delige suite met de totale speelduur van het album op iets meer dan een uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *