Franck Carducci Band (support act The Dame)

Franck Carducci Band (support act The Dame)

Franck Carducci Band (support act The Dame)

Datum/Tijd
23/09/2018
15:00 - 18:00

Locatie
't Blok

Facebook event:

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. De kaartverkoop is online gestopt, maar er zijn zondag nog kaarten aan de kassa te verkrijgen.


FRANCK CARDUCCI VOOR DE VIERDE MAAL BIJ PROGFROG.

Aan optreden van Franck Carducci mag niets ontbreken; kostuums, make-up, humor en sensualiteit. Hij leidt als een ceremoniemeester zijn Rock ’n Roll Circus, waarin elk van zijn bandleden een eigen rol speelt. Ze nemen je mee op reis naar een betoverend en muzikaal grenzenloos universum…met een vleugje sfeer van Alice Cooper, David Bowie, Led Zeppelin en Pink Floyd.

Al vanaf kleins af aan zit Franck Carducci van top tot teen in de muziek. Hij begon ooit op 5 jarige leeftijd met zijn eerste melodie op een orgel. Door de jaren heen is hij uitgegroeid tot multi-instrumentalist. Hij komt naar Poppodium Duycker met zijn tour Tearing the tour apart, waar een gelijknamig album bij hoort. Hierop bespeelt Carducci zelf de bas, een 12-snarige gitaar en zijn eigen stem. Hij experimenteert graag met het combineren van muzikale genres en visueel spektakel.

SUPPORT ACT THE DAME

Een nieuwe Dame is gearriveerd in de stad! Ze is sensueel, vrouwelijk, en zacht… Totdat de gitaren beginnen te ‘brullen’. Zeg haar wat ze moet doen, en…..wacht, nee. Beter van niet!

Vertrouw ons maar in deze! Ze is anders en eigenwijs, met een boeiende kijk op neoprog!

Wij omschrijven onze muziek graag als een sexy versie van progressieve rock. Onze Missie? We proberen alles een beetje vrouwelijk charme te geven. Niet alleen de muziek, maar de hele ‘look and feel’.

Gewoon een beetje meer schoonheid, een beetje meer passie, en een beetje meer sexy chic.

 

www.thedameband.com

 

The Dame is:

Marian van Charante – Lead & backing vocals, guitar

Stephen de Ruijter – Lead guitar

Michel Krempel – Bass

Thijs de Ruijter – Keyboards

Ruben Meibergen – Drums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *