LESOIR

LESOIR

Datum/Tijd
22/04/2018
15:00 - 18:00

Locatie
't Blok

Facebook event:

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. De kaartverkoop is online gestopt, maar er zijn zondag nog kaarten aan de kassa te verkrijgen.


Lesoir is geen onbekende meer in het Nederlandse progressieve rock landschap en heeft zelfs succes in China. De artrock band is beïnvloed door bands als Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson en The Gathering. Lesoir heeft twee geweldige frontvrouwen. Op 17 november 2017 presenteerde de band haar laatste album “Latitude”

Lesoir werd in 2010 opgericht en bracht een jaar later hun debuutalbum uit. Inmiddels heeft de band vier albums op haar naam staan. Het tweede album “Transience” is geproduceerd door John Cornfield en gemasterd door Brian Lucey (The Last Shadow Puppets). De derde plaat “Luctor Et Emergo” is opgenomen in de beroemde British Airfield Studio (Elton John, War Of The World). Lesoir deelde de afgelopen jaren het podium met The Gentle Storm, Delain, Evergrey, The Pineapple Thief, Within Temptation en vele anderen. De band schitterde ook op festivals als Night Of The Prog en IO Pages Festival (2016). Het vierde album “Lattitude” is geproduceerd door John Cornfield (Muse) en Bruce Soord (The Pineapple Thief) en wordt uitgebracht op het Duitse label Gentle Art Of Music.

 

2 reacties

 1. Theo Spaans schreef:

  Ik zie dat er geen reserveringen meer geplaatst kan worden. Maar houd dat in dat het is uitverkocht of kan ik morgen gewoon komen en aan de kassa een ticket kopen?

  • Marcel Mertens schreef:

   Ja hoor Theo, nog kaarten genoeg.
   De ticket verkoop via de site sluit vrijdagnacht 0.00 u.
   Omdat het bankverkeer dan stil ligt.
   Zie je graag morgen.
   Gr. Marcel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *