Moonrise (Poland) CANCELLED

Moonrise (Poland) CANCELLED

Moonrise (Poland) CANCELLED

Datum/Tijd
01/01/2022
15:00 - 18:00

Locatie
't Blok

Facebook event:

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. De kaartverkoop is online gestopt, maar er zijn zondag nog kaarten aan de kassa te verkrijgen.


Helaas kan het concert van Moonrise niet meer plaatsvinden.
Mensen die een ticket hebben besteld kunnen hun geld terugvragen door een mailtje te sturen naar info@progfrog.nl.
Zet hierin je naam en het rekeningnummer waarmee je de overboeking hebt gedaan.
Hieronder het bericht van Moonrise en jullie zullen begrijpen dat dit te duur wordt voor onze vrijwilligersorganisatie.
Hallo Marcel. Op dit moment kan ik geen datum vastleggen van de Moonrise optredens. Concerten in 2019 hingen samen met première van album “Travel Within” en de plannen voor meer en meer. Pandemische periode heeft invloed gehad op concert activiteiten en voor mijn privé leven. Twee en een half jaar is verstreken sinds de ontmoeting met de muzikanten op de repetitie. Moonrise is niet de band die regelmatig speelt, maar slechts het studioproject dat meer als duo dan als volledige band werkt. De concerten worden gespeeld door sessiemuzikanten in te huren. Om de hele band goed voor te bereiden op de concerten moeten er veel repetities worden georganiseerd en moet de hele tournee worden gepland om het hele project rendabel te maken (tijd voor repetities, het werk zelf, transportkosten). Zoals u kunt verwachten is dit niet gemakkelijk, omdat elke muzikant in een andere regio van Polen woont. De transportkosten in het algemeen zijn ook hoger dan voorheen.
In verband met wat ik hierboven heb geschreven – we zijn klaar om een optreden te spelen, maar ik moet minimale financiële voorwaarden stellen die nodig zijn om het optreden door te laten gaan.  We hebben ook onderdak nodig: een dag voor het optreden en op de dag van het optreden plus ontbijt. Als aan deze voorwaarden kan worden voldaan – kunnen we een concert datum 🙂 vaststellen
Zoals je ook kunt verwachten worstelen we met de gevolgen van de oorlog in het oosten, ik bedoel inflatie, brandstofprijzen en zo. In 2019 waren de brandstofprijzen de helft lager dan nu, maar er is een stijgende tendens voor nu. Dat is waarom onze eisen zijn zoals hierboven.
Vriendelijke groeten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *