Realisea & Also Eden (UK)

Realisea & Also Eden (UK)

Realisea & Also Eden (UK)

Datum/Tijd
06/11/2022
15:00 - 18:00

Locatie
't Blok

Facebook event:

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. De kaartverkoop is online gestopt, maar er zijn zondag nog kaarten aan de kassa te verkrijgen.


Realisea is het project van Brian de Graeve, gitarist, zanger en songschrijver van de Nederlandse neoprog band Silhouette, samen overigens met zijn vrouw Marjolein, die de zang verzorgt en fluit speelt. Brian en Marjolein begonnen al in 2011 met Realisea. Gedurende de jaren werden de beste songs bewaard en uiteindelijk opgenomen. Hiervoor werd een band samengesteld.
Zelf noemt Realisea zijn muziek progressieve pop. Ik zie het zelf meer als neoprog light. Mijn moeite met de term ‘progressief’ is dat Realisea allesbehalve progressief is. Wel is de muziek onmiskenbaar symfonisch en toegankelijk. De melodie en de emotie staan centraal. Dat maakt dat het zeer prettig is om naar te luisteren.
 

Also Eden, Influenced by traditional progressive rock music such as Genesis and Yes along with the more modern progressive sounds of Porcupine Tree and the Flower Kings, 

Minder weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *