Symphonic Rock Night (in the afternoon)

Symphonic Rock Night (in the afternoon)

Symphonic Rock Night (in the afternoon)

Datum/Tijd
26/01/2020
15:00 - 18:00

Locatie
't Blok

Facebook event:

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. De kaartverkoop is online gestopt, maar er zijn zondag nog kaarten aan de kassa te verkrijgen.


Nieuwe theatershow NU !

Op 6 april 2019 was in een stijf uitverkocht Stadstheater in Zoetermeer (760 plaatsen) de laatste show van de eerste theatertournee van Symphonic Rock Night. Maar goed nieuws: komende woensdag 30 oktober 2019 start een tweede 2,5 uur durende theatershow in de met 850 stoelen uitverkochte Doetinchemse schouwburg Amphion. We spelen 18 splinternieuwe songs van gerenommeerde symfo-acts, onder wie Emerson Lake and Palmer, Rush, Solution, Supertramp, Focus, Pink Floyd, Genesis, Yes, Marillion, Camel, King Crimson, Kayak, Earth & Fire en Led Zeppelin. Tickets voor onze nieuwe shows kun je hieronder bestellen bij de desbetreffende theaters. Let op: de voorstellingen kunnen snel uitverkocht zijn.

Al 2 succesvolle tournees Symphonic Rock Night

De Symphonic Rock Night startte een zeer succesvolle eerste theatertournee in 2018. Tussen 1 maart en 5 mei 2018 werden 17 theaters bezocht en de belangstelling en reacties waren ver boven verwachting. De resprise van deze voorstelling was in het seizoen 2018/19 een zo mogelijk nog groter succes. De band gaat de komende jaren door! Met ervaren en gedreven topmuzikanteen uit heel Nederland, die de muziek van bands als Camel, Yes, Genesis, Pink Floyd, Rush, Supertramp, Solution en Marillion al jaren in hun vingers hebben.

De beste tributeband in dit genre speelt legendarische symfonische rock-nummers, voornamelijk uit de jaren 70 en 80 zeer enthousiast en op een waarheidsgetrouwe manier na. De Volkskrant schreef: ‘Het origineel komt griezelig dichtbij.’

Bezoekers waren unaniem lovend over de show, die op het gebied van licht en geluid een hoog niveau haalt. Zij waardeerden Symphonic Rock Night na de voorstelling via een reactiebox in de foyer van het theater tussen 1 maart 2018 en 6 april 2019 met een (gemiddeld) rapportcijfer van 9.1.

Komende vrijdagavond 15 maart speelt Symphonic Rock Night in @Spijkenisse Theater de Stoep, a complete evenening van 20.15 tot 23.00 uur (pauze om 21.15). Met de beste songs van o.a. Camel, Pink Floyd, Supertramp, Yes, Genesis, Solution, Alquin, Marillion en Rush. Gespeeld door een grote band, inclusief twee drummers. Alle info op www.symphonicrocknight.nl.

Geplaatst door Symphonic Rock Night – www.symphonicrocknight.nl op Zaterdag 9 maart 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *