REBELS OF 69 & PLACKBAND (Dubbel Headliner)

REBELS OF 69 & PLACKBAND (Dubbel Headliner)

REBELS OF 69 & PLACKBAND (Dubbel Headliner)

Datum/Tijd
01/12/2024
15:00 - 18:00

Locatie
't Blok

Facebook event:

Bookings

€15,00REBELS OF 69 is een nieuwe Nederlandse rockband. De muziekstijl is niet in één hokje te plaatsen.
Het is een muzikale cocktail van rock, pop, indie, modern- en alternative rock 🍹🎸🎶😎
De teksten zijn maatschappijkritisch en behandelen diverse actuele onderwerpen uit het nieuws en uit het dagelijkse leven. We Challenge the Power!
Maar het aller belangrijkste vinden wij de energie die wij krijgen van onze eigen muziek! En wij hopen uiteraard dat jullie dat ook zo ervaren.
We zijn al een eind op weg, maar de muziekstijl en de composities evolueren nog elke week.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of heb jezelf ideeen? Volg ons dan via Facebook of via onze andere social media kanalen en praat mee.

PLACKBAND is een symfonische rockband. De naam is bij veel liefhebbers bekend, ze waren in de jaren 70 immers een van de eerste symfonische rockbands van Nederland. In 1985 hielden ze ermee op om vervolgens met diverse leadzangers in 2000 terug te komen. Met 2 albums, The Lost Tapes en After the Battle, een live registratie op DVD Visions en diverse legendarische optredens in België, Engeland, Italië en Nederland kwam in 2008 het definitieve einde. Althans dat dacht iedereen. Nu in 2024 komt de band nog eenmaal terug in de originele bezetting: The Last Tapes! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *