Symphonic Rock Night (THE THIRD LINE)

Symphonic Rock Night (THE THIRD LINE)

Symphonic Rock Night (THE THIRD LINE)

Datum/Tijd
09/10/2022
15:00 - 18:00

Locatie
't Blok

Facebook event:

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. De kaartverkoop is online gestopt, maar er zijn zondag nog kaarten aan de kassa te verkrijgen.


Symphonic Rock Night opent het derde theaterseizoen bij ProgFrog in T BLOK.
Na 2 succesvolle seizoenen komt nu het derde onder de naam The Third Line.

Symphonic Rock Night (SRN) speelt songs van gerenommeerde symfo-acts, o.a. Camel, Pink Floyd, Genesis, Supertramp, Rush, Solution, Eagles, David Bowie, The Beatles en Yes.

ProgFrog heeft de primeur van de theatertour The Third Line. Want die gaat van pas start op 22 oktober 2022, in theater Castellum te Alphen aan den Rijn. Check daarvoor de website www.symphonicrocknight.nl of de Facebook-pagina onder die naam.

Succesvolle tournees Symphonic Rock Night

De beste tributeband in dit genre speelt die legendarische Symphonic rock-songs met liefst 9 profmuzikanten, onder wie twee toetsenisten, een geweldige ritme-sectie en twee topgitaristen. De inmiddels duizenden bezoekers van de twee eerdere theatershows (door heel Nederland) waren unaniem lovend over de kwaliteit van de band. De Volkskrant schreef al eens: het origineel komt met de Symphonic Rock Night-band griezelig dichtbij… Ook de theaterbezoekers waren unaniem lovend over de kwaliteit van de band. Zij waardeerden Symphonic Rock Night na afloop van de voorstellingen tussen 1 maart 2018 en 30 mei 2022 met een gemiddeld cijfer van 8,8…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *